El Club Ciclista organitza les primeres jornades formatives amb Joaquín Martín

Amb la intenció de fomentar el ciclisme i formar als aficionats el Club Ciclista Ripollet organitza els propers dilluns 14 i dimarts 15 les primeres Jornades de Ciclisme. L’entitat vol difondre el bon ús de qualsevol tipus de bicicleta i per això la jornada del dilluns té per objectiu trobar-se a gust damunt de la bicicleta i va dirigida a persones que vulguin començar i iniciats. I dimarts es dedicarà als practicants regulars que ja es posen algun objectiu. Totes dues seran al Centre Cultural i començaran a les 18.30h. L’encarregat de dirigir les sessions serà l’ex-ciclista local Joaquín Martín, que va córrer amb la selecció espanyola i l’equip Casera-Bahamontes.

Sortides populars al maig
Més enllà de les jornades i amb la mateixa intenció de promocionar la pràctica del ciclisme al municipi l’entitat promourà el proper mes de maig dues sortides en bicicleta. El diumenge 11 de maig serà una sortida femenina en bicicleta tot terreny, una passejada fins al Fòrum de Barcelona seguint el camí del riu. La setmana següent la cita serà per homes i dones i en bicicleta de carretera. La intenció és fer una ruta d’entre 60 i 70 quilòmetres per la comarca.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies