L’Escola tanca la lliga en 2a posició a la Segona Divisió femenina i el CF Ripollet 8è

Un moment del partit a Montcada // JL

Bona temporada per al futbol femení. Els dos equips locals, que competien al grup 3 de la Segona Divisió femenina, han completat un bon any. L’EFB Ripollet ha lluitat per la victòria durant tot el campionat i finalment ha acabat en la 2a posició a  set punts del campió, el Pubilla Casas, equip que puja de categoria. A la darrera jornada les ripolletenques van guanyar 9 a 0 al Sant Fost assegurant així el subcampionat. Cal destacar també que les dues màximes golejadores de la lliga són de l’EFB Ripollet: Raquel Corral amb 34 gols en 10 partits jugats i Josefa Tirado amb 31 en 22 partits. 

Per la seva banda, el CF Ripollet que a les primeres jornades patia a la part baixa de la classificació, ha acabat finalment en la 8a posició amb 25 punts. Les roig-i-negres van caure a la darrera jornada a casa per 0 a 3 amb el Llicà d’Amunt que es jugava el descens. 

L’equip masculí perd a Montcada
El primer equip del CF Ripollet va veure com el ST Juan Montcada remuntada el gol inicial de Quim per caure 2 a 1. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies