El PSC reclama al Parlament que s’executin les obres previstes al CAP II

Els pressupostos del 2014 de la Generalitat de Catalunya contemplaven una partida de 600.000 euros per a realitzar obres d’impermeabilització i adequació del pàrquing soterrat del CAP II. Però segons explica en una nota de premsa del PSC l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, “fa poques setmanes el CatSalut ja ens va informar que, tot i estar pressupostades les obres, aquestes no es podran realitzar, seguint instruccions del Departament d’Economia”. 
En cas de no fer-se les obres l’aparcament del CAP II continuarà tancat també tot aquest any, i ja porta dos sense poder-se utilitzar, provocant for­ça problemes als usuaris i als veïns del barri per la manca d’aparcament als seus carrers. 

Des del PSC reclamen al govern de la Generalitat que prengui les mesures necessàries per executar-les aquest any. I afegeixen a la nota de premsa que l’atenció de les urgències a aquesta zona de la comarca “és molt complicada”.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies