La Biblioteca torna a obrir la sala d’estudi nocturn durant tot el mes de juny

Al juny, època d'exàmens // RdR

Els mesos d’estiu i les vacances s’acosten, però a molts estudiants encara els falta passar els exàmens de juny, tant als universitaris com als que han de fer la selectivitat. En èpoques d’exàmens, la Biblioteca Municipal altera el seu horari i obre les seves portes durant la nit. Ja ho va fer al mes de gener i ho torna a fer durant el juny. Des de dilluns 28 de maig i fins diumenge 1 de juliol, la Biblioteca torna a posar en marxa la sala d’estudi nocturn, un servei que ofereix des de ja fa uns anys gràcies a una iniciativa de la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura i la Policia Local.

Així, de dilluns a divendres la Biblioteca restarà oberta de 21 a 1h, mentre que dissabtes, diumenges i festius ho farà de 19h a 1h. Cal destacar que la nit de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, la Biblioteca romandrà tancada.
Tot i que la Biblioteca estigui oberta en aquest horari, tan sols s’ofereix el servei de sala d’estudi. Per tant, no funcionarà cap altre servei. Si es desitja retornar algun document en préstec, es podrà fer mitjançant la bústia que hi ha a l’entrada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies