L’Handbol Ripollet juga les eliminatòries de la fase final durant el cap de setmana

Celebració per l'ascens a la pista // AP

El Club Handbol Ripollet va rebre el passat cap de setmana al primer classificat a la lliga, el Bordils, amb una segona posició assegurada i, per tant, l’ascens a tercera preferent assegurat. El partit va ser força igualat, tot i que el Bordils sempre va anar per davant al marcador. Al final de la primera part el resultat era de 17 a 21. Els locals van intentar igualar el marcador, mantenint-se més o menys en els 4 punts de distància, però finalment el Bordils es va avançar fins tancar el marcador 31 a 37. Tot i així, quan el xiulet de l’àrbitre va marcar el final del partit, la pista va esdevenir tota una festa dels locals celebrant l’ascens. Els ripolletencs tanquen la classificació en segona posició amb 37 punts, 18 partits guanyats, un empat i 5 partits perduts. 

El proper cap de setmana el Club Handbol Ripollet jugarà les eliminatòries de la fase final contra el handbol Esplugues, tercer classificat del grup A. El partit d’anada es jugarà dissabte 24 al camp de l’Esplugues i el de tornada serà l’endemà, diumenge 25, al Pavelló Joan Creus.

1 Comment on L’Handbol Ripollet juga les eliminatòries de la fase final durant el cap de setmana

  1. Ramón Garde Estarriaga // 22 maig 2014 at 16:15 // Respon

    Enhorabona al Club Handbol Ripollet. Salutacions desde Madrid.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies