L’handbol tanca la temporada amb l’ascens, tot i no superar la fase eliminatòria pel Top4

Llançament a porteria // AP

El Club Handbol Ripollet dóna per tancada la temporada amb l’ascens a tercera preferent. Els locals jugaven aquest cap de setmana l’eliminatòria per classificar-se al Top4 de tercera catalana, una fase que ha estat complicada i que els ripolletencs no han pogut superar. El partit d’anada es va jugar dissabte al camp de l’Esplugues, un matx molt igualat però que finalment va acabar a favor dels rivals amb un resultat de 39 a 35. L’endemà, diumenge, els de Ripollet van rebre a l’Esplugues al Pavelló Joan Creus. Un partit en aquesta ocasió força més dominat per part dels rivals. De fet, al final de la primera part els d’Esplugues ja treien 7 punts als locals, amb el marcador indicant 13 a 20, i al final del partit la distància era molt més important, tancant el marcador amb un resultat de 26 a 38.

La fase eliminatòria pel Top4 ja no era un objectiu important pel Club Handbol Ripollet després de completar una temporada molt positiva, amb 18 partits guanyats, 5 perduts i un empatat, resultats que han fet que els locals puguin pujar de categoria la temporada vinent.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies