El carril bus-VAO aprofita el cap de setmana llarg per avançar les obres

Les obres compleixen terminis // RdR

La celebració de la Segona Pasqua, el passat dilluns 28, festiu a Barcelona i Ripollet, entre d’altres municipis, va servir d’excusa per accelerar les obres del carril bus-VAO. Durant aquests dies es va pavimentar i senyalitzar en sentit la ciutat comtal. Per això, els vehicles que viatjaven en sentit la capital catalana es van desviar per la calçada del carril bus-VAO. Aquestes millores va comportar la reducció de carrils de l’autopista amb la qual cosa es van produir algunes retencions. De la mateixa manera que es van dur a terme aquests treballs, també es faran els mateixos en sentit Ripollet però encara no tenen data.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies