El Club Handbol omple d’esport el Pavelló Joan Creus en el seu 6è Torneig d’handbol

El sènior no va poder jugar amb el Rubí // AP

El Club Handbol Ripollet va organitzar el passat dissabte 7 de juny el seu 6è Torneig d’Handbol de la Vila de Ripollet, en el marc de la celebració del seu 46è aniversari. Al torneig hi van participar les categories aleví masculí, cadet masculí, infantil femení i sènior, contra els equips de Molins de Rei, Barberà del Vallès, Mataró, Sant Vicenç i Barcelona-Sants. Va ser una jornada intensa, amb partits durant el matí i la tarda a la pista principal del Pavelló Joan Creus però també a l’annex. El torneig aplega força participació i ja s’ha convertit en un referent esportiu al municipi.


L’equip sènior, que havia de jugar contra l’Handbol Rubí, equip de segona catalana, va haver d’anular el partit, ja que el Rubí no va poder presentar-se. Així doncs, el torneig es va tancar amb un amistós entre el sènior i el cadet masculí del Club Handbol Ripollet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies