Carlos Utrera exposa noves obres del seu art puntillista al Centre Cultural

Detall d’un dels quadres exposats // DR

“Estic contínuament pensant quadres, et puc treure un del que vulguis… per això crec que li agrada a la gent”, explicava Carlos Utrera en una entrevista a la Revista de Ripollet fa sis anys a propòsit d’una exposició seva a la Biblioteca. I és per aquesta facilitat creativa que Utrera torna amb pintures noves, creacions d’etnopuntillisme, estil que va començar a pràcticar arrel d’un curs d’art aborígen i que ha adoptat com a forma d’expressió. L’exposició es podrà visitar a la Sala d’Art del Centre Cultural fins el 25 de juliol.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies