Els alumnes de l’EduArt mostren la seva creativitat al Teatre i a una exposició

Representació del Clavé // RdR

Els alumnes participants al programa d’arts visuals i arts escèniques del projecte EduArt han exposat en públic aquestes setmanes les seves habilitats. El Centre Cultural ha acollit l’exposició “Animacions. Conferint el moviment”’, mostra dels treballs realitzats pels alumnes de les escoles Gassó i Vidal i Enric Tatché. L’objectiu de l’exposició és mostrar el resultat obtingut de buscar diverses maneres de conferir moviment als objectes. Per altra banda els alumnes participants en els tallers de teatre han portat al Teatre Auditori les seves representacions. El dimarts 29 va ser el torn pels alumnes de l’Anselm Clavé. Dimecres 30 van actuar els de l’Enric Tatché i el 4 de juny pujaran a l’escenari els del Josep M. Ginesta. Tots els centres han preparat dues obres que representen a les 15h i a les 15.45h. La cloenda del certamen de teatre serà el 14 de juny també al Teatre Auditori a partir de les 17.30h. Es tancarà així un curs més del programa EduArt.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies