La 32a edició del Torneig de bàsquet del Sant Gabriel arriba marcat per l’aniversari

El torneig és molt esperat // BSG

El Bàsquet Sant Gabriel celebra aquest cap de setmana el 32è Torneig, enguany inclòs en la celebració del 50è aniversari de l’entitat. L’activitat començarà el divendres per la tarda amb el concurs de tir i habilitats i el partit de veterans. Dissabte 2 de juny s’obrirà el calendari de partits a les diferents categories. Enguany s’enfrontaran als amfitrions equips de El Prat, l’Ametlla del Vallés, Badalona, Terrassa, Palau, Martorell, Sant Fost o Rubí.

La jornada la completaran el partit d’entrenadors i el sopar oficial del torneig. Diumenge les activitats del torneig s’obre a totes les edats amb la celebració del 3×3.
A més dels equips formats pels actuals jugadors enguany també participaran equips formats per exjugadors, familiars de jugadors o membres i exmembres de juntes directives. És a dir aficionats al bàsquet vinculats al mig centenar d’anys d’història de l’entitat que faran més gran un torneig conegut com el més antic d’Europa que s’ha celebrat ininterrompudament des de la seva creació. Aquest any sumarà un més, un d’important.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies