El Certamen de Curts tanca dissabte amb el lliurament de premis i els curts express

Projecció de curts el passat cap de setmana // AP

El XVI Certamen de Curtmetratges de Ripollet va començar dijous passat, 10 de juliol, amb el visionat d’un total de 25 curtmetratges de diferents gèneres, tals com terror, comèdia i drama, entre d’altres. En total es van presentar 150 curtmetratges, dels quals es van preseleccionar tan sols 25. Al llarg de tres dies (dijous, divendres i dissabte) es van poder veure al pati del Centre Cultural les obres finalistes. A més, durant els tres dies també es van projectar tres curts fora de concurs, elaborats per ripolletencs: “Vivencias de un soldado”, de Ripollet Història i Imatge, “Una mirada al cielo”, del KFTÍ Casal de Joves i “13.333” del jove músic FM Musta. El veredicte i l’entrega de premis del XVI Certamen de Curtmetratges es durà a terme el dissabte, 19 de juliol, a les 22h al pati del Centre Cultural. El primer classificat tindrà un premi de 600 euros, el segon de 300 i el tercer de 150. Tots els guanyadors, a més d’un quart accèssit per l’organització, tindran un trofeu.

Curts en menys de 10 hores
A banda, dissabte 19 de juliol es durà a terme la 6a edició del Concurs de Curts Express. Es tracta d’una cita que cada any aplega força participació. Les bases per participar s’entregaran a les 9.30h al Centre Cultural i constaran d’un objecte, una temàtica i una frase. Els participants tindran menys de 10 hores per idear un curtmetratge, enregistrar-lo, muntar-lo i entregar-lo abans de les 19h del mateix dia al Centre Cultural. 
El visionat dels participants i l’entrega de premis es durà a terme el mateix dia a les 22h.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies