Es prorroga quatre anys més el contracte pel servei de menjador escolar amb Serhs

El ple va reunir força públic // DR

Els vots del PSC, CIU i el PP van permetre al ple de setembre aprovar la pròrroga del contracte que l’Ajuntament té per a la gestió del servei públic municipal de menjador escolar. D’aquesta manera Serhs continuarà encarregant-se del menjador a la majoria d’escoles públiques del municipi, com a mínim, fins el 31 de juliol de 2018. ICV-EUiA es va abstenir  demanant que es recuperi “la gestió pública i directa del servei” i el COP-CpR va votar en contra afirmant que la “municipalització suposaria un estalvi econòmic i un major control per part de l’Ajuntament”. I va destacar que al municipi ja hi ha exemples d’altres tipus de gestió. El ple de setembre també va aprovar inicialment l’ordenança del mercat setmanal, per a l’elaboració de la qual s’ha seguit el model vigent a altres municipis. Tots els partits van votar a favor a excepció del COP-CpR que es va abstenir.

 

De les mocions es va aprovar la presentada per ICV-EUiA de rebuig als canvis que el PP vol fer en l’elecció dels alcaldes. Només els populars no van votar a favor. I es va rebutjar la presentada pel COP-CpR sobre la privatització del cànon de l’aigua.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies