L’Handbol Ripollet s’imposa davant el Sant Quirze i guanya amb un 37 a 28

L'atac ripolletenc va ser força efectiu // AP

El Club d’Handbol Ripollet va vèncer amb facilitat al seu rival, l'Handbol Sant Quirze, al partit del darrer cap de setmana. El bon joc de l’equip local va fer que el marcador arribés a la mitja part amb un resultat de 15 gols a 9. El Sant Quirze no es va voler deixar guanyar i va lluitar fins al final per retallar la diferència. Tot i així, l’equip local va aconseguir desmarcar-se i tancar el marcador al final del partit amb un resultat de 37 gols a 28. Amb aquest resultat, el Club Handbol Ripollet suma la seva segona victòria de la temporada. I és que després de tres jornades, els locals porten dos guanyats i un perdut.

L’inici de la temporada està marcat per una gran igualtat a la classificació. El Club Handbol Ripollet se situa a la 6a posició de la taula amb 4 punts, igual que el Terrassa i el Mataró. Lidera la classificació el Club Handbol Vic, amb sis punts, seguit del Cardedeu i el Garbí de Palafrugell, ambdós amb sis punts cadascú.
El proper partit que jugarà l’equip local serà contra el Handbol Esportiu Castelldefels, 12è classificat. El partit serà dissabte a la tarda com a visitant.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies