L’EFB Ripollet s’emporta el primer derbi local femení amb un doblet de Judith

Jugadores d'ambdós equips disputant la pilota // JL

L’EFB Ripollet i el CF Ripollet femenins van disputar el passat diumenge el primer derbi local d’aquesta temporada. I malgrat que l’Escola, que exercia de local, és molt diferent a la de l’any passat i arribava a aquesta partit amb els efectius justos va sumar els tres punts. Dos gols, en arribades en solitari de Judith Moreno, al minut 12 i al minut 20 van sentenciar el partit davant un CF Ripollet que no va poder reaccionar. Es tracta de la primera victòria de l’EFB Ripollet a la lliga, el CF Ripollet encara no ha sumat cap punt.

 


El CF Ripollet líder en solitari
El primer equip del CF Ripollet masculí va tornar a guanyar i els tres punts, amb la derrota del Llefià, el deixen altre cop líder en solitari i amb dos punts d’avantatge al grup 2 de la segona catalana. Els de David Ortiz es van avançar aviat davant l’Olímpic Can Fatjó gràcies a un gol de Gonzalo al minut 14. Per davant al marcador i controlant el joc els roig-i-negres van jugar més còmodes. I malgrat que l’afició hagués preferit la sentència abans, el segon gol no va arribar fins el 76, obra d’Ivan. El partit va servir també pel debut del darrer fitxatge local, Marc Gallart. 

Mala jornada a tercera
Empat del Pajaril 2 a 2 davant el Castellbisbal a casa i derrota, 4 a 2, de l’EFB Ripollet al camp del Mirasol.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies