La PAH trasllada la seva oficina d’atenció als afectats a la Torre de Can Mingrat

Membres de la PAH en l’acció de protesta // PAH Ripollet

L’activitat de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a Ripollet continua sent frenètica. El dimecres 12 van aconseguir aturar una subhasta gràcies a una mobilització a un oficina del BBVA i als jutjats. La plataforma va resoldre així el cas d’un veí, en Paco, que ja portava dos anys de converses amb el banc. Ho van fer el mateix dia que estava prevista la subhasta de l’habitatge reclamant un lloguer social i acceptant un deute en forma de préstec personal. Com aquest són molts els cassos que encara cal resoldre al nostre municipi i els que continuen arribant a la plataforma. És per això que des de l’entitat han decidit traslladar-se del Centre Cultural a la Torre de Can Mingrat. Un trasllat forçat per tal de tenir espai els dimarts a la tarda, a partir de les 17.30h per atendre a totes les persones i que han pogut fer gràcies a la cessió de l’espai  per part de l’Esplai l’Estel. Abans havien sol·licitat un espai més ampli a l’Ajuntament però no van rebre resposta.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies