L’associació local APADIR commemora el Dia de les Persones amb Discapacitat

Paradeta instal·lada l'any passat // RdR

El passat 3 de desembre es va commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que té lloc cada any a tot el món des del 1992. L’Associació de Persones amb Discapacitat de Ripollet (APADIR) farà la seva pròpia commemoració d’aquest dia el dissabte, 13 de desembre. A partir de les 10h s’instal·larà un estand davant del Centre Cultural on es farà un taller de maquillatge infantil, es donarà informació i es vendran manualitats fetes pels alumnes de l’associació, a banda de les butlletes (a 2 euros) pel sorteig de la panera de Nadal valorada en 500 euros. A més, la commemoració també comptarà amb la col·laboració del grup de batucada local Rhythm’n’moyo.


Tres anys fent monòlegs
APADIR també organitza una altra activitat de cara a aquestes dates. El proper 21 de desembre se celebrarà el 3r certamen de monòlegs, un acte conduït per David Sas i que comptarà amb les actuacions de 9 monologuistes. Serà a les 18h al Teatre del Mercat Vell i les entrades, a 8 euros, es poden comprar de manera anticipada el dia 18 de desembre o el mateix dia a la taquilla del teatre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies