Els nois del Tennis Taula aconsegueixen la dotzena victòria de la temporada

L’equip masculí està fent una gran temporada // RdR

El Club Tennis Taula masculí està fent una temporada impecable. A la darrera jornada de la lliga, els locals es feien amb la dotzena victòria (dels 12 partits jugats), encapçalant la classificació amb 24 punts, 4 per damunt del seus rivals, el Vic i el Torelló, segon i tercer respectivament. Dissabte passat, els ripolletencs guanyaven a la UE Sant Cugat amb 4 punts a 3. La propera jornada enfrontarà els locals amb el CTT Badalona, actualment a la onzena posició.

Mala ratxa del femení
No va ser tan bon cap de setmana per les noies, que sumen una derrota més consecutiva després de perdre a la darrera jornada contra el Vincios, amb un resultat de 2 punts a 4. Es mantenen així a la 9a posició, en zona de descens. El proper 14 de febrer les ripolletenques rebran al Monte Porreiro, tercer classificat.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies