Solidaritat Catalana comptarà amb Uriel Beltran en la presentació de l’alcaldable

Iolanda Bethencourt // SB

Solidaritat Catalana per la Independència presentarà el proper dijous 5 de març a la seva cap de llista, Iolanda Bethencourt. Ho farà en un acte al Centre Cultural a partir de les 20h on a més de parlar sobre la proposta del partit de cara a les municipals del maig també es tractarà la campanya que la formació està fent a favor de la Declaració Unilateral d’Independència (DUI). Per fer-ho comptaran amb la participació del dirigent de la formació i economista Uriel Beltran que de ben segur parlarà de la campanya de les 5 D que estan duent a terme des de la formació independentista (Declaració d’independència, Drets socials, Democràcia real, Desenvolupament territorial i Defensa de la realitat nacional).

Aquestes eleccions municipals seran les primeres en les quals Solidaritat Catalana per la Independència (SI) es presenta amb llista pròpia. Van escollir a l’alcaldable en primàries a finals de gener i l’escollida va ser Iolanda Bethencourt, una ripolletenca que es dedica al sector editorial i que ja va fer de portaveu de la formació el passat mes de desembre des del públic al ple municipal quan SI va defensar una moció a favor de la Declaració Unilateral d’Independència, que finalment no va ser aprovada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies