Ple de victòries dels equips locals de futbol sala abans de la jornada de descans

Celebració d'un dels gols del segon equip // JL

Gran cap de setmana pel futbol sala local. El primer equip masculí va superar a domicili al CN Sabadell, cuer de la categoria, per 4 a 5. Es confirma a la 6a posició, ara empatat a 37 punts amb el Bar Mi Casa i el Riera de Cornellà. Més celebrada va ser encara la victòria a casa del segon equip. El Ripollet B que no guanyava des del novembre va superar amb claredat, 7 a 3, al Manlleu, a qui ara superen d'un punt en la lluita per evitar el darrer lloc a la classificació. I la jornada va ser rodona pel FS Ripollet perquè no fallar tampoc l'equip femení. Una assegurança d'èxit que va signar la quinzena victòria consecutiva amb un clar 6 a 1 davant L'Hospitalet Bellsport. El proper partit de les ripolletenques serà el dissabte 21 a Sabadell a la pista del segon classificat, La Concòrdia, a qui superen per nou punts i a qui van guanyar en la primera volta 4 a 3. 

El Can Mas Ripollet de tercera catalana també es va sumar a l’èxit el passat cap de setmana. Els ripolletencs van guanyar 2 a 1 al seu perseguidor, el Franciscans de Sabadell, tercer classificat. Amb la victòria el Can Mas és segon a quatre punts del líder, el Castellbell i amb dos punts de marge amb el tercer.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies