Dos agents cívics informaran i controlaran el compliment de l’ordenança de civisme

Els regidors a la presentació // D.R.

Les regidories de participació, ocupació i salut pública han posat en marxa una nova eina de difusió i control de l’ordenança de civisme, els agents cívics.
Es tracta de dues persones, contractades després de la bona feina feta l’any passat com a vigilants dels parcs, que durant els propers sis mesos voltaran pel municipi amb l’objectiu de recollir informació sobre els punts més conflictius pel que fa a les infraccions de l’ordenança i per tal d’apropar a la ciutadania les conductes correctes. S’identificaran amb una samarreta verda i es desplaçaran a peu o en bicicleta. Es preveu que vagin per tot el municipi segons les necessitats encara que a priori seran prioritaris indrets com el mercat setmanal, el vial del Ripoll, els parcs i el camí de la serra. No tenen capacitat sancionadora però s’espera que puguin ajudar a resoldre temes concrets, com a exemple en la presentació es va apuntar les molèsties que la sortida de l’escola Escursell provoca a l’interior de la biblioteca. De fet segons el govern l’objectiu és fer partícip de l’ordenança als veïns, ja que encara hi ha força desconeixement.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies