Els Mossos lloen l’ajuda dels paradistes del Mercat Setmanal en la lluita contra els furts

Fotografia de família dels agents distingits // DR

L’Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola va celebrar el passat dijous 9 d’abril el Dia de les Esquadres al Teatre Cooperativa de Barberà del Vallès. L’acte va comptar amb la participació de la mestra Noemí Fernández que va parlar als agents assistents sobre la gestió de les emocions a la feina. El cap de l’ABP, Miquel Hernández, va destacar que durant el 2014 s’han reduit en un 10% les infraccions penals, va agraïr la col·laboració de les policies locals i arrel de la intervenció de Nomemí Fernández va assenyalar que els mossos són “com esportistes d’elit perquè es jutja la nostra feina en moments de màxima pressió”.
Després dels discursos es va dur a terme el lliurament de reconeixements a agents dels Mossos que durant el 2014  han fet actuacions destacables com ara evitar suïcidis, robatoris, desmantellar bandes criminals o actuacions en situacions d’emergència. També es va reconèixer la col·laboració de veïns i entitats en accions concretes, és el cas de l’agraïment fet als paradistes del mercat setmanal de Ripollet per col·laborar amb els agents en la lluita contra els furts i que va recollir el president de l’entitat, Laureano Amador. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies