Els nois del CTT Ripollet opten a pujar de categoria després d’una lliga perfecta

La darrera jornada també van guanyar // AP

L’equip masculí del Club Tennis Taula Ripollet ha fet una temporada rodona. Després de finalitzar la fase de grups aquest cap de setmana, el club ripolletenc s’ha confirmat com a campió del seu grup. Amb 22 partits jugats, els ripolletencs han aconseguit 22 victòries, la darrera contra el CTT Ateneu 1882, obtenint un resultat de 6 a 0. Així, l’equip es confirma líder de la classificació amb 44 punts, 10 més que el segon classificat, el Torelló i 12 més que el tercer, la UE Sant Cugat.
Miquel Arnau, jugador de l’equipi entrenador del CTT Ripollet, explica a la Revista de Ripollet que enguany l’equip optarà a pujar de categoria (Divisió d’Honor). “És molt important ser els primers de grup de cara a jugar a la fase d’ascens”, explica Miquel Arnau, que s’ha mostrat molt content amb els resultats del seu equip al llarg de la temporada. “Tenim més possibilitats sent els primers que no pas segons o tercers, ja que tenim dues oportunitats per aconseguir pujar de categoria”, comenta el jugador del club.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies