Amics del Teatre omple el Centre Parroquial amb la comèdia ‘Els bojos del bisturí’

Un moment de la representació // AP

Cap de setmana intens per als Amics del Teatre, que van estrenar divendres la seva darrera peça “Els bojos del bisturí”, una adaptació de l’obra “It runs in the family” escrita originalment pel britànic Ray Cooney, i en aquesta ocasió dirigida per Laia Vilardell. Amics del Teatre han fet tres representacions al llarg del cap de setmana (divendres, dissabte i diumenge), que han omplert de riures el pati de butaques del Centre Parroquial.
La peça explicava la història d’un doctor que està passant consulta a l’hospital i preparant-se per fer la conferència més important de la seva carrera. Un moment important que es trenca amb la notícia de l’aparició d’una filla seva, fins al moment desconeguda per ell. A partir d’aquest moment, la consulta de l’hospital esdevé un no parar de situacions còmiques i extravagants. Amics del Teatre continuarà amb més teatre durant el mes de maig. Els dies 23 i 24 representaran les peces “Gente bien” i “Nines i Ninots”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies