El CT Ripollet perd la final però celebra el que ha estat la seva millor temporada

Equip aleví masculí // CT Ripollet

El primer equip del Club Tenis Ripollet no va tenir opcions a la final del play-off de la Lliga. El Club Tenis Andrés Gimeno va ser millor el passat dissabte a les pistes de la Vall d’Hebron però aquesta derrota no entela la millor temporada de la història del club. L’equip +18 es va proclamar campió de la lliga regular i ha arribat a la final. Un èxit que està acompanyat aquest final de temporada pels èxits dels equips de categories. L’equip aleví masculí va guanyar 4 a 1 al CN Sant Andreu i assoleix així l’ascens a Segons Divisió. Per la seva banda l’infantil femení va superar 2 a 1 al CT Sant Celoni i puja a la Primera Divisió. 

Més enllà dels èxits col·lectius, el passat cap de setmana també cal destacar que la jugadora local Ana Romero va arribar a la final de l’Open de Primavera del Cercle Sabadellés a la categoria aleví on va perdre amb Laia Girbau del Club Tenis Barcelona-Teià.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies