La sala d’estudi nocturn obre les seves portes als estudiants fins el 28 de juny

Sala de la Biblioteca on s'instal·la l'Aula // RdR

La regidoria de Joventut i Ciutadania ha tornat a obrir el seu servei de sala d’estudi nocturn, que s’està duent a terme una vegada més a la Biblioteca municipal. Es tracta d’un servei que s’ofereix de cara als períodes de més activitat estudiantil, com els exàmens finals de la universitat o la selectivitat, durant els mesos de gener, maig i juny. Així doncs, la sala d’estudi nocturn va tornar a obrir les seves portes el passat dilluns, 25 de maig, i restarà oberta fins el proper 28 de juny, tancant només el dimarts 23 de juny, durant la revetlla de Sant Joan. Els horaris de la sala d’estudi nocturn seran de dilluns a divendres a partir de les 21 i fins la 1h i els dissabtes, diumenges i festius de 19 a 1h. 

La sala d’estudi nocturn és un recurs que ofereix la regidoria de Joventut i Ciutadania utilitzat per centenars d’usuaris, estudiants que aprofiten les nits per preparar els seus exàmens universitaris, dels cicles formatius i les proves d’accés a la universitat. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies