La Careta Teatre segueix representant obres de teatre dels grups de l’entitat

El grup la Faràndula a l'escenari // La Careta

La Careta Teatre va estrenar amb èxit el passat cap de setmana tres de les obres en les que han estat treballant els joves actors de l’entitat. Concretament van estrenar al Teatre Auditori les seves peces el grup de Mims (infantil), Arlequins (infantil) i Faràndula (juvenil), en una matinal de teatre amb tres peces diferents. Així doncs, els Mims van estrenar l’obra “La Bella Maléfica” i els Arlequins l’obra “Hércules”, així com el grup de Faràndula va portar damunt dels escenaris la peça “¡Qué difícil es ser adolescente!”, una obra de creació pròpia.
Més teatre dels grups de l’entitat
Les representacions continuaran un cap de setmana més. Dissabte, 13 de juny, actuaran els grups dels Arlequins, amb l’obra “Versus: una aventura en el internado”, els Vodevil amb la peça “Cásese quien pueda” i els Tramola, amb l’obra “Los diez negritos”. 

La representació de les tres obres de teatre serà a les 17.30h al Teatre Auditori. Les entrades per veure totes tres peces teatrals tenen un preu de 5 euros i es poden comprar de manera anticipada al Centre Cultural durant la setmana o bé el mateix dia de la representació a la taquilla del Teatre Auditori.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies