El Club Ciclista fa aquest diumenge la tercera sortida femenina en BTT

El programa de sortides pel foment del ciclisme femení arriba a la tercera cita aquest proper diumenge dia 14. Com ja és habitual, la ruta, dedicada a la BTT, començarà a la plaça Joan Abad davant el pavelló Joan Creus a les 9h. La segona convocatòria, celebrada el passat mes de maig, va aplegar 16 participants i des del club s’espera poder consolidar la participació i per això fan una crida a sumar-se a l’activitat. Aquest proper diumenge hi ha previst un recorregut amb un perfil suau, sobre 25 quilòmetres aproximadament. Per prendre part cal portar casc i una bicicleta en bon estat, els acompanyants del club ofereixen assessorament i consells.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies