L’Escola d’Adults acomiada el curs amb teatre, poesia i moltes sorpreses

La festa final al Joan Creus // AJ. R.

El passat 15 de juny el Centre de Formació de Persones Adultes Jaume Tuset va acomiadar el curs 2011-2012 amb una festa final al vestíbul del Pavelló Joan Creus. Una vetllada per posar punt i final a la temporada en la que es van repartir els títols de graduació d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). L’acte va comptar amb activitats que van amenitzar la cita com el teatre que van dur a terme els del taller del Jaume Tuset. En el mateix sentit, la poesia que es va recitar enaltint la vàlua d’aquelles persones que reprenen els estudis, a més també es van fer visionats d’actes dels diferents cursos.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies