El Centre Cultural acull les exposicions dels diversos tallers fets durant el curs

Obres de l’exposició del taller de pintura // DR

Fins el 25 de juny es pot veure a la Sala 1 d’Exposicions ‘Jugant amb els colors’, una mostra col·lectiva que recull els treballs i obres fetes pels alumnes del taller d’arts decoratives. Pintures, escultures i altres peces de ceràmica amb tècniques i temes ben variats.
A la Sala d’Art hi ha instal·lada fins el 29 de juny ‘Pintura de paraules’, l’exposició dels alumnes dels tallers A i D de pintura. S’hi poden veure quadres sorgits de la inspiració a través de poemes, contes de fades, cançons i altres textos literaris. Es tracta d’imatges singulars, també diverses i força atractives. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies