Concert de piano amb Joan Parellada en la tercera vetllada d’estiu del Nits de Música

Concert de violoncel l'any passat // RdR

El dijous 9 de juliol el Nits de Música celebra una sessió especial, la tercera vetllada d’estiu. Enguany l’activitat, que tornarà a celebrar-se al jardí romàntic de la Casa Padró, consistirà en un concert de piano. El músic convidat és en Joan Parellada que a més del repertori propi del concert també interpretarà un parell de peces en un piano de l’any 1879 propietat de la familia Padró. La sessió començarà a les 21h i s’espera que no s’allargui més enllà de les 22.30h. L’entrada al jardí es farà pel carrer Doctor Figarola i es farà l’obertura de portes a les 20.30h. 

La vetllada d’estiu malgrat haver-se celebrat només en dues ocasions ja és una activitat esperada degut a l’èxit registrat els anys anteriors. Ara fa un any va oferir un concert del duet de violencels Lofoten i en la primera edició va sorprendre als presents amb el jardí, desconegut llavors pels veïns, i un piromusical en tancar l’audició. Aquest cop serà el torn del piano que tornarà a fer gaudir als assistents. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies