Jepi Selva fitxa pel CGC Viareggio italià per a la propera temporada

Jepi durant la presentació a Itàlia // Biancenzo Biagini (Twitter Jepi Selva)

El jugador d’hoquei patins Jepi Selva començarà la propera temporada una nova etapa esportiva a Itàlia. Jepi ha signat pel CGC Viareggio, quart classificat aquesta temporada a la Serie A1. El ripolletenc no ha tingut sort aquest any al Reus per culpa d’una lesió el passat mes de març quan es va trencar el primer metacarpià de la mà esquerra fet que l’ha fet perdre’s compromisos amb la selecció espanyola i el darrer tram de la lliga i la competició europea. De fet, encara es troba en procés de recuperació, però s’espera que pugui estar preparat per començar la propera temporada sense cap tipus de molèsties.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies