La Careta Teatre tanca amb èxit el cicle de representacions teatrals de final de curs

Representació del grup d'adults // AP

La Careta Teatre ha posat punt i final a la seva temporada amb una nova jornada plena de teatre. Primer van començar a principis de juny amb “La Bella Maléfica”, “Hércules” i “¡Qué difícil es ser adolescente!”, amb els grups de Mims, Arlequins i Faràndula, respectivament. Després van seguir amb “Una aventura en el internado”, “Cásese quien pueda” i “Los diez negritos”, dels grups Arlequins, Vodevil i Tramoia. I ara ha estat el torn dels grups juvenil i adult, que van interpretar diumenge passat les peces “Digues què fem!” i “Suicidio a la carta”.

“Digues què fem” va ser un espectacle d’improvisació interpretat pel grup juvenil, on el públic va poder formar part del show, incloent ítems per a la improvisació dels joves. Els adults, per la seva banda, van representar la peça “Suicidio a la carta”, una comèdia en tres actes inspirada en l’obra “Prohibido suicidarse en primavera”, del dramaturg Alejandro Casona. Ambdues peces, que van satisfer al públic assistent, van servir per tancar la temporada de la Careta.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies