La piscina acull un any més l’activitat solidària ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Nedadors solidaris l’any passat // RdR

Un any més, la piscina municipal col·labora amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, una activitat que tindrà lloc aquest diumenge, 12 de juliol. De fet, ja fa 17 anys que la piscina municipal s’adhereix a la campanya, que serveix per sensibilitzar a la societat i solidaritzar-se amb les 46.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Espanya. La finalitat de l’activitat és nedar el major nombre de metres possibles i els participants rebran un diploma acreditatiu. L’activitat tindrà lloc a la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal de 10.30 a 19h. A banda de nedar hi haurà un estand on es podrà adquirir material de la campanya. Tot el que es reculli es donarà a la Fundació Esclerosi Múltiple. L’any passat, a Ripollet  van participar 68 persones, nedant 36.625 metres i es van recollir més de 600 euros.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies