La 3a vetllada de les Nits de Música deixa petit el jardí romàntic de la Casa Padró

Joan Parellada tocant el piano de 1879 // AE

Ple fins a la bandera. Més de 150 persones van poder gaudir del concert de piano de Joan Parellada en la tercera edició de la vetllada d’estiu de les Nits de Música. Una proposta força atractiva en realitzar-se al jardí romàntic de la Casa Padró al vespre. La sessió es va iniciar amb una explicació de les característiques del jardí que va servir de presentació abans del concert.

Enguany la vetllada estava dedicada al piano i l’artista convidat va ser Joan Parellada que va oferir un programa força atractiu. Durant el recital va interpretar un parell de temes (Para Elisa i The Enterteiner) en el piano de la família Padró, original de 1879. A més va tocar ‘Imagine’ acompanyat per la Coral Veus del Vallès. Un fi de festa al qual no va faltar el refrigeri ni els focs d’artifici. Una gran cloenda per una gran sessió.

El públic va omplir les cadires i altres espais del jardí // AE

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies