Pilar Castillejo es nomenada n.10 a la llista de la CUP pel 27S

Pilar Castillejo en una roda de premsa // DR

La Candidatura d’Unitat Popular ha fet públics els resultats de les primàries celebrades per escollir els primers representants de les llistes electorals pel 27S. La tinent d’alcalde Pilar Castillejo ha estat escollida per ocupar el 10è lloc a la llista per Barcelona. Una candidatura que encapçala el periodista Antoni Baños, Anna Gabriel i Josep Manel Busqueta. Castillejo considerava que la seva inclusió a les primàries era un reconeixement a la tasca feta pel COP i les CAV els últims anys.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies