La 9a edició de la Nit Jove del CE l’Estel torna carregada amb dansa i molta música

Concert en la Nit Jove de l'any passat // RdR

Amb l’arribada del mes de setembre, el Centre d’Esplai l’Estel torna amb una de les seves activitats, la Nit Jove, que ja arriba a la 9a edició. Igual que l’any passat, la Nit Jove es durà a terme al Parc del Riu Ripoll al llarg de dues nits. S’iniciarà divendres, 18 de setembre, a les 17.30h amb una competició de Breakdance amb molta qualitat i s’acabarà amb els concerts, que començaran a les 21.30h, dels grups DSKZ - Desquiciados, Tales of Gaia i Camaleón. L’endemà, dissabte 19 de setembre, la festa es reprendrà a les 12h amb un vermut blues amb el grup “Johnny Big Stone & The Blues Workers” i un dinar popular posterior amb migues. Ja a les 18h es durà a terme el 3r Torneig de Futbolí i a les 20.30h el concert de la jove cantant Ona Osuna.

Una altra de les novetats d’aquest any és la celebració de la 1a Competició de Karaoke, a partir de les 21.30h. A la nit no faltaran els concerts, amb les actuacions del grup local El Ventilador, seguits de Timón i Rumba i els Caipirinhes Rumberus. El final de festa correrà a càrrec d’un punxadiscos que farà ballar a tots els assistents. Des de l’organització ja han obert el període d’inscripció al seu facebook per participar tant al 3r Torneig de Futbolí com a la 1a Competició de Karaoke. Amb aquest programa, la Nit Jove del Centre d’Esplai l’Estel busca oferir una alternativa d’oci nocturn als joves del municipi.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies