Comèdia, història, circ i música pel primer trimestre de l’Associació d’Espectadors

'La màgia d'en Calders' obrirà la temporada // Comedia.cat

L’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell ja ho té tot a punt per encetar la seva 22a temporada, que torna carregada amb una programació professional de teatre, dansa i música. El proper 2 d’octubre es donarà el tret d’inici del primer trimestre, amb l’espectacle “La màgia d’en Calders”. Es tracta d’una peça on l’actriu Imma Colomer narrarà 15 contes de Pere Calders, per transportar a l’espectador a l’ironia, l’humor i l’aparent quotidianitat de l’univers Calders. Tot plegat acompanyat amb la música de l’acordió de Dioni Chico. L’espectacle “La màgia d’en Calders” serà a les 21h al Teatre Auditori del Mercat Vell, i l’entrada serà gratuïta. La programació del primer trimestre continuarà el 16 d’octubre amb “Idiota”, escrita i dirigida per Jordi Casanovas, una comèdia negra que tracta sobre un home que es presenta a unes proves psicològiques molt ben remunerades i de la doctora que condueix el misteriós experiment. El 6 de novembre serà el torn de la música amb el concert de Marina Rossell tribut a Georges Moustaki. El concert recollirà les cançons més emblemàtiques dels dos treballs que ha fet Rossell homenatjant a Moustaki.

Per als que els agrada el circ, no es poden perdre la cita del 20 de novembre amb la Cia. Elegants, que portaran a l’escenari del Teatre Auditori el seu espectacle “Cabaret Elegance”, amb números de trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i malabars, tot plegat amb molt humor i una cuidada posada en escena.
“Neus Català, un cel de plom” homenatjarà la vida de Neus Català, una dona implicada en la lluita antifeixista durant la Guerra Civil i que va ser deportada a diversos camps d’extermini. L’obra, basada en la novel·la de Neus Martí, es representarà l’11 de desembre. I ja per tancar el primer trimestre el 19 de desembre, l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell portarà la peça “Concerto a tempo d’umore”, un espectacle còmic i musical amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies