El Centre Cultural encara disposa de places disponibles per als seus cursos i tallers

Treballs fets en els tallers de l'any passat // DR

El Centre Cultural ja ha iniciat el període de matriculacions per als seus cursos i tallers. Després d’obrir les preinscripcions, el Patronat Municipal de Cultura (PMC) ha rebut un total de 237 sol·licituds, tot i així a la majoria de tallers encara queden places disponibles, sobretot als tallers de pastisseria creativa, el de plàstica infantil i el taller de pintura C. Així doncs, els tallers que més demanda han tingut fins ara han estat els que estan relacionats amb la gastronomia, com el taller de pa artesà o cuina de tardor, però també els tallers i cursos d’iniciació a la informàtica, pintura, ioga i guitarra, que ja porten cursos duent-se a terme. Enguany, el programa compta amb més de 30 cursos i tallers, amb una oferta variada i per a tots els públics, relacionats amb la música, les tecnologies o les arts plàstiques, entre molts d’altres. Pel que fa als cursos anuals, aquest curs n’hi haurà 12, mentre que n’hi haurà una vintena de cursos de curta durada. Tot plegat per seguir apostant pels tallers monogràfics i masterclass d’un sol dia, una tendència que ha anat creixent i evolucionant en els darrers anys.

Els interessats en matricular-se en els cursos dels quals encara queden places podran fer-ho directament fins aquest mateix divendres, 25 de setembre, adreçant-se al Centre Cultural. Per a més informació, els interessats poden trucar al 93 504 60 25 o bé enviar un correu a cultura@ripollet.cat. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies