Reparació de bicicletes i observació d’ocells per celebrar la setmana de la mobilitat

Taller de reparació de bicis // Millor que Nou - AMB

Les regidories de medi ambient i transport i mobilitat s’han adherit un any més a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que enguany té com a lema ‘Tria. Canvia. Combina’ per tal de fomentar l’ús del transport públic i que a Ripollet es celebrarà de l’11 al 18 d’octubre. Aquest diumenge es durà a terme el primer acte amb la celebració dins el programa de la Jugatecambiental al brollador del Parc Pinetons d’un taller de reparació de bicicletes. Es tracta d’una activitat inclosa al programa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ‘Reparat Millor que Nou’. El taller començarà a les 11h i per participar cal fer una inscripció prèvia. 

El següent diumenge, 18 d’octubre, i també a partir de les 11h s’ha previst la realització d’un itinerari pel Vallès Natural que sortirà també del brollador del Parc Pinetons i que entre d’altres aspectes convidarà a l’observació d’ocells i aus. Per participar de l’itinerari no cal fer inscripció prèvia, només ganes de descobrir el nostre entorn.  

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies