S’obre el procés de selecció de personal per treballar a les eleccions generals

Els contractats treballaran a les eleccions generals // Arxiu

Tal i com s’ha fet en les últimes convocatòries electorals l’Ajuntament tornarà a contractar veïns en atur per treballar puntualment amb motiu de les eleccions generals que tindran lloc a finals de desembre. Les persones escollides donaran cobertura a tasques administratives i de brigada. Els interessats es poden inscriure al Club de la Feina fins el 20 d’octubre. Per accedir a les tasques administratives cal tenir batxillerat superior o estudis universitaris però per optar a ajudar a la brigada només cal el graduat d’ESO o similar i un curs de prevenció de riscos laborals.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies