El Club d’Escacs s’imposa entre els equips de segona provincial al català de ràpides

Enguany el Ripollet jugarà a la Primera Provincial // Arxiu RdR

El primer equip del Club d’Escacs Ripollet ha confirmat la seva condició de campió català de la categoria de segona provincial. Després d’adjudicar-se el títol en la lliga catalana abans de l’estiu aquest diumenge 18 es va imposar també a tots els equips de la categoria en el campionat de Catalunya de partides ràpides que es va celebrar a Santa Pau (Girona). El club local va participar en el que es coneix com la Festa dels Escacs amb tres equips. Entre les 55 formacions participants el primer equip va ser el 28è de la general i els altres dos van quedar en la 52a i 53a posició.

Aquest nou èxit dóna moral al primer equip que aquesta nova temporada jugarà a la primera provincial després de l’ascens aconseguit en la passada campanya. Per altra banda cal seguir destacant èxits de la base, el jugador local Nil García s’ha proclamat subcampió català sub 8 i 12è d’Espanya.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies