L’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Bunkay fan una matinal de ball solidària

Marató de ball del Bunkay en Festa Major // RdR

Aquesta dilluns 19 es commemorava el Dia Mundial de Lluita Contra el Càncer de Mama. Per celebrar-ho l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha celebrat la campanya ‘Suma’t al rosa’. Al nostre municipi la secció local organitza dissabte una matinal de ball solidària. Serà una mas­­-terclass de zumba a càrrec del gimnàs Bunkay que començarà a 12h a la plaça de Joan Abad, davant el Pavelló Joan Creus. Per a poder participar a l’activitat només caldrà fer un donatiu. A més, des de dues hores abans l’AECC també instal·larà una carpa informativa on es vendran polseres de la campanya a un euro i les ulleres de sol de color rosa que s’han convertit en un símbol contra el càncer de mama, per cinc euros. 

La recaptació d’aquestes vendes i els donatius es destinarà a la lluita contra aquest tumor i a facilitar atenció psicològica per als pacients de càncer i els seus familiars. Cal recordar que el càncer de mama és la primera causa de mortalitat per càncer en dones però que, no obstant això, la seva taxa de supervivència segueix creixent situant-se en el 85%. A tot Espanya es diagnostiquen cada any 25.000 nous casos.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies