L’AECC recapta més de 1.000 euros en la seva matinal contra el càncer de mama

Mesa de productes de la campanya de l'AECC // AP

La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar dissabte passat al matí, 24 d’octubre, una campanya per recaptar diners per la lluita contra el càncer de mama. Una campanya que ha estat tot un èxit i que ha aconseguit un total de 1.056,96 euros de les donacions solidàries dels ripolletencs. De fet, la junta local de l’AECC celebra l’èxit de la jornada solidària i agraeix la implicació dels veïns contra el càncer de mama. Al llarg de tot el matí es va vendre tot el material de la campanya, unes polseres i ulleres de sol de color rosa, però també es van recollir donatius a les guardioles de l’AECC i dels participants a la masterclass de zumba que va dur a terme el gimnàs Bunkay.

Activitat de zumba amb el Bunkay // AECC

A banda, tots els veïns que van col·laborar econòmicament amb la campanya van endur-se una motxilla amb el lema “Només tu ho pots prevenir” i que contenia un tríptic informatiu sobre la importància de l’autoexploració mamària, les mamografies i el diagnòstic precoç. En definitiva, una campanya no només per recollir donacions per la lluita contra el càncer de mama, sinó que també per conscienciar a la població sobre la importància de detectar a temps aquesta malaltia.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies