Mostra de tapes i fira comercial per aprofitar la invasió zombi de dissabte

Els veïns ja esperen l'arribada dels zombis // Survival Zombie

Aquest dissabte 14 de novembre Ripollet es convertirà en el primer municipi català que acull el ‘Vodafone yu Survival Zombie’. Un joc  teatralitzat que funciona com un tocar i parar multitudinari i que inclou una gimcana, tot en un ambient apocalíptic on qui persegueixen van disfressats com zombis. L’activitat, organitzada per l’empresa World Real Games (WRG), començarà a les 23h i es desenvoluparà pels carrers de tot el poble durant la nit i es preveu la participació de més de 2.000 persones. Des del govern consideren que acollir un esdeveniment com aquest és “una oportunitat” i per això s’hi han bolcat des de diversos departaments. El regidor de cultura, Oriol Mor, explicava en la presentació que no han valorat “que rep l’Ajuntament sinó el que es pot generar al municipi” referint-se al fet que es promou una activitat “d’oci nocturn activa, en família, on no es fa apologia del consum d’alcohol”. Pel que fa als costos, Mor va xifrar en 20.000 euros les despeses que l’activitat suposa per l’Ajuntament i va anunciar que després de l’activitat faran públic amb detall tot el cost d’una jornada que permetrà “posar a Ripollet en el mapa”. I aquest últim aspecte és el que s’ha volgut aprofitar organitzant diverses activitats comercials paral·leles.


.
.

Presentació de les activitats paral·leles al Mercat // DR

Tapes, bars i botigues
La Unió de Botiguers (UBR) organitzarà dissabte de 17 a 23h una edició especial del Ripostock a la Rambla Sant Esteve, davant del Mercat. A partir de les 20h els paradistes del Mercat organitzen la primera edició de la Mostra de Tapes. “Cada parada participant oferirà una tapa cuinada amb productes dels que ven a un preu d’entre un i tres euros”, explicava Salut Puigdellívol, en representació de l’Associació de Venedors, en la presentació d’aquest Ripotapes que esperen pugui tenir continuïtat.
A més durant tot el cap de setmana diversos establiments pertanyents al Gremi d’Hosteleria decoraran els establiments i faran ofertes especials dins del que han anomenat ‘Cap de setmana terrorífic’. De fet alguns dels bars estaran oberts també durant la nit, ja que s’han establert com a ‘zones segures’ dins el Survival Zombie, per tal que els participants puguin prendre un refrigeri sense por a ser atrapats.
.
.
Els colors del joc
Així que les propostes són variades per dissabte més enllà de participar al joc. Un joc que no tallarà la circulació ni el pas pels carrers. Així que aquells que vulguin passejar pel municipi la nit de dissabte han de saber que es trobaran amb els participants al joc. Hi haurà els supervivents que aniran amb un mocador de color verd buscant les diverses zones i proves del joc tot evitant ser atrapats. Els zombis estaran disfressats i portaran com a distintiu un mocador de color vermell, hi haurà més de 70 actors. Els zombis han d’atrapar els altres jugadors però es mouen en grup i no poden córrer. Quan un jugador sigui atrapat podrà escollir entre abandonar el joc, convertir-se en zombi o prendre’s una vacuna per seguir fugint. A més també hi haurà personal d’organització i seguretat, amb mocador groc i de premsa, amb el blau.
La trama, les proves i els detalls del joc són sorpresa però des de l’organització garanteixen que els participants, que han pagat entrades d’entre 25 i 55 euros, “viuran l’experiència de fugir d’una invasió zombi real, en aquest joc l’objectiu no és guanyar, sinó viure-ho”. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies