Gran èxit de participació al Survival Zombie, el Ripostock i la Nit de Tapes del Mercat

Escena viscuda a la Plaça Quart // AP

Els ripolletencs esperaven amb expectació l’arribada dels zombis a Ripollet i així ho van demostrar el passat dissabte, 14 de novembre. Els carrers estaven plens a vessar des de mitja tarda i fins ben entrada la matinada per gaudir del Survival Zombie organitzat per l’empresa World Real Games (WRG), un joc de rol en viu que consistia en una invasió zombi al municipi i on els supervivents havien de fugir dels morts vivents i superar una sèrie de proves sense ser “caçats”. En definitiva, una barreja entre gimcana i el joc de tocar i parar que va comptar amb la participació de 2.400 jugadors vinguts d’arreu d’Espanya. En total van ser prop de 7 hores de joc, en el qual els participants havien de fugir dels més de 50 zombis d’inici, uns zombis que destacaven pel realisme del maquillatge. Les proves es van localitzar a diferents edificis públics, com per exemple el Teatre Auditori, el Centre Cultural o l’escola Anselm Clavé.
. Els guanyadors van ser Daniel Navarro i Alejandro Herreros, que van aconseguir superar les 12 proves repartides pel municipi i que es van endur llibres i jocs de taula de temàtica zombi. En una primera valoració de l’activitat, Oriol Mor, Regidor de Cultura i Joventut, ha destacat el “positivisme” que va regnar durant la nit. Mor no descarta realitzar un nou Survival Zombie l’any vinent.
.
Gran èxit al Ripostock i la Nit de tapes
Amb motiu del Survival Zombie, la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) va organitzar una nova edició del Ripostock, amb ambientació terrorífica. Sergi Samper, president de la UBR, valora “molt positivament” l’activitat, sobretot “per donar-nos a conèixer, va ser una gran jornada de promoció perquè va venir molta gent, vam superar les expectatives”. 

La nit es va complementar amb un cap de setmana terrorífic als bars, que van poder tancar més tard i van donar servei per sopar a molts clients, tan jugadors com veïns i amb la primera Nit de Tapes del Mercat Municipal. Els passadissos del mercat es van omplir com mai. Segons Carolina Francés, presidenta de l’Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal, l’activitat va ser “tot un èxit”. “Va venir molta gent, que va sortir molt contenta” i afegeix que es plantegen tornar a repetir l’experiència amb una segona edició.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies