La jornada sobre comerç per internet al PMO reuneix a 14 emprenedors

Sessió dedicada als emprenedors // AJ

Dins les activitats de formació i suport als emprenedors el Patronat Municipal d’Ocupació (PMO) va realitzar els passats 17 i 18 de novembre la jornada ‘Vull vendre per internet però, per on començo?’ per tal de donar pautes a les persones interessades en iniciar-se en l’ús del comerç per internet. La sessió va comptar amb la participació de 14 persones i segons l’organització la valoració dels assistents va ser molt positiva i van recollir la petició de reforzar les accions de formació dedicades a les persones emprenedores.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies