El Gran Recapte i les associacions de veïns recullen aliments per als més necessitats

L'any passat va haver força participació // RdR

Divendres i dissabte es celebra a tot Catalunya una nova edició del Gran Recapte organitzat pel Banc d’Aliments. A Ripollet tornarà a haver punts de recollida amb voluntaris als supermercats. La contribució és molt senzilla, només cal lliurar aliments perdurables, com ara oli, llegums, galetes, llet, farinetes o conserves per exemple, als voluntaris. L’any passat es van recollir 11.000kg d’aliments al nostre municipi, una quantitat que s’afegeix en altres municipis i que en el cas de Ripollet es destina després a les entitats Càritas i Reto. . Campanya especial de les AV Les associacions veïnals repeteixen també l’experiència solidària de l’any passat i tornen a treballar juntes per tal de recollir aliments que destinaran al municipi. Des d’aquesta setmana a les seves seus han iniciat la recollida d’aliments perdurables per a destinar a Càritas. Aquesta campanya la mantindran fins a mitjans de desembre. 

A més, el dimecres 2 de desembre els membres de les associacions de veïns s’instal·laran al Mercat Municipal. Allà faran una jornada especial de recollida i els aliments obtinguts durant aquest dia els destinaran a l’assemblea local de la Creu Roja.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies