Gemma Tiana es penja la medalla d’or al campionat de tenis taula

Gemma Tiana celebrant la victòria al podi // Aspadi

El passat diumenge la Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics va celebrar a les Borges Blanques la 30a edició del Campionat de Catalunya de tenis taula. Igual que l’any passat hi va participar un grup d’esportistes de l’entitat Aspadi i també igual que l’any passat la ripolletenca Gemma Tiana es va tornar a penjar la medalla d’or. A més de la Gemma també van fer-se amb l’or a les seves categories Santiago Alonso, Andrés Solís i Isabel Bertolín mentre que Francisco Muñoz va guanyar la medalla de plata.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies