El Moritz Vendrell fitxa Jepi Selva que assumeix la responsabilitat de referent

Selva amb el president del Vendrell Víctor Romagosa // Moritz Vendrell

El jugador d’hoquei patins Josep Maria ‘Jepi’ Selva ha fitxat pel Moritz Vendrell. El ripolletenc ha abandonat la disciplina del Sather Blanes i s’ha compromès amb l’equip del Baix Penedès de moment per una temporada. Selva ha admès que “serà una mica el referent” d’una plantilla “jove” i que això “em suposa un alt compromís amb el club. Estan apostant per mi, haig de respondre”.

El jugador format a Ripollet ha argumentat tres motius per deixar el Blanes, “necessitava un canvi d’aires. El projecte esportiu del Vendrell m’engresca i vaig coincidir amb l’entrenador, Guillem Cabestany, jugant al Noia. Va ser ell qui em va trucar i ho està fent molt bé”. Malgrat que l’entitat penedesenca no ha marcat objectius clars, almenys igualar les dues últimes campanyes, ha definit Jepi Selva, ell ha assegurat que l’aspiració “ha de ser una mica més alta. Posar el Vendrell a llocs capdavanters i arribar lluny a la Copa CERS”.

L’arribada del ripolletenc a El Vendrell s’ha fet oficial a finals del mes de juny passat i ha deixat enrere tres cursos a Blanes, dels quals n’ha destacat “la final de la Copa CERS de la primera temporada que vam perdre contra el Liceo i l’entrada a la final a vuit de la Copa d’Europa a la segona”, a més, “del creixement i maduració personal i professional”, ha afegit Jepi Selva.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies